صفحه شخصی بهروز شیربان   
 
نام و نام خانوادگی: بهروز شیربان
استان: اصفهان - شهرستان: اصفهان
رشته: عمران
شغل:  -
تاریخ عضویت:  1388/12/03
 روزنوشت ها    
 

 تنها صدا است که ...می‌شود رمز عبور بخش عمومی

11

آیا خرید تازه‌ی گوگل ما را از دردسرِ وارد کردن رمز عبور راحت می‌کند؟

فن آوری جدید از طریق تولید یک فرکانس صوتی یکتا که گوش انسان قادر به شنیدنش نیست امکان شناسایی کاربر را بدون وارد کردن رمز ورود فراهم می‌کند.

گوگل شرکت SlickLogin را خرید. وب‌سایت این شرکت نوپا امروز خبر را تایید کرده و اشتیاق اعضای این شرکت از پیوستن به گوگل را نیز انعکاس داده است. این خبر از این رو حائز اهمیت است که شرکت اسرائیلی مذکور روی فن‌آوری خاصی کار می‌کند که به کاربران امکان می‌دهد تنها با قرار دادن گوشی تلفن همراه خود در نزدیکی کامپیوتر شخصی، وارد حساب‌های آن‌لاین خود شوند بدون این‌که رمز ورودی تایپ کنند. در واقع فن‌آوری مذکور از طریق تولید یک فرکانس صوتی یکتا که گوش انسان قادر به شنیدنش نیست امکان شناسایی کاربر را بدون وارد کردن رمز ورود فراهم می‌کند.

اگرچه هیچ یک از طرفین این معامله اطلاعات زیادی در این باره منتشر نکرده‌اند، اما می‌توان حدس زد که در آینده‌ای نزدیک استفاده از این فن‌آوری به جای رمز عبور یا در کنار آن منجر به ایجاد امنیت فوق‌العاده و هم‌چنین افزایش سهولت ورود به حساب‌های آن‌لاین مانند ای‌میل، شبکه‌های اجتماعی و ... خواهد شد. کاربران گوگل هم‌اکنون می‌توانند برای افزایش امنیت از رمز عبور دو مرحله‌ای استفاده کنند. در این صورت هنگام ورود به حساب کاربری از یک آدرس اینترنتی غریبه (و مشکوک)، علاوه بر رمز عبور باید یک کد شش رقمی که از طریق پیامک به شماره‌ی تلفن همراه کاربر ارسال می‌شود نیز وارد گردد. این فن‌آوری اگرچه برای کاربران امنیت قابل‌ توجهی به ارمغان می‌آورد اما شاید برای برخی نیز خسته کننده باشد.

شرکت SlickLogin که نام آن به معنای ورود سریع و ماهرانه است در بیانیه‌ای نوشته: «دوستان ما فکر می‌کردند دیوانه شده‌ایم، اما ما به توانایی خود اطمینان داشتیم. بنابراین شروع کردیم به بهبود بخشیدن امنیت و در عین حال افزایش سهولت ورود (Log In)». هم‌چنین این بیانیه افزوده: «گوگل اولین شرکتی بود که امکان ورود دو مرحله‌ای را به رایگان در اختیار همه قرار داد، و اکنون مشغول کار بر روی ایده‌هایی فوق‌العاده است که اینترنت را برای همه ایمن‌تر خواهد کرد.» البته شاید اختراع این شرکت برای سگ‌های خانگی چندان خوشایند نباشد، چرا که احتمالا رمزهای عبور ما را روزی چند بار خواهند شنید.

سه شنبه 29 بهمن 1392 ساعت 17:22  
 نظرات