www.iiiWe.com » نمایشگری روی پوست

 صفحه شخصی بهروز شیربان   
 
نام و نام خانوادگی: بهروز شیربان
استان: اصفهان - شهرستان: اصفهان
رشته: عمران
شغل:  -
تاریخ عضویت:  1388/12/03
 روزنوشت ها    
 

 نمایشگری روی پوست بخش عمومی

13


پژوهشگران مایکروسافت موفق شده‌اند با استفاده از پروژکتورهای متصل به بازو، از اندام‌های بدن برای ورود اطلاعات به رایانه استفاده کنند. این دستاورد، گامی دیگر در تلفیق ابزارهای دیجیتالی با بدن انسان است.

 
 آیا پیدا کردن صفحه‌کلید بر روی تلفن همراه یا وسیله پخش موسیقی برای شما کار دشواری است؟ شاید ساعد دستتان گزینه مناسب‌تری باشد.

این ایده می‌تواند بخشی از وسیله‌ای پوستی باشد که بدن را به یک صفحه لمسی تبدیل می‌کند.


به گزارش نیوساینتیست، این وسیله که اسکین‌پوت (SkinPut) نام دارد، ترکیبی از دو فناوری است: توانایی دریافت امواج فوق‌کوتاه صوتی که با انگشت زدن بر روی پوست تولید می‌شود، و پروژکتورهای ریزتراشه‌ای که در برخی از تلفن‌های همراه وجود دارند.


این سیستم با استفاده از پروژکتور متصل به بازو، یک صحفه‌کلید یا منو را بر روی ساعد یا دست کاربر پرتوافکنی می‌کند. سپس یک ردیاب صوتی متصل به بازو مشخص می‌کند که شما قصد فعال‌سازی کدام قسمت از صفحه را دارید.
اما این سیستم چطور متوجه می‌شود که شما کدام دکمه، آیکون یا انگشت را فشار داده‌اید؟ کریس هریسون از دانشگاه کارنگی که با دن موریس و دزنی تان در آزمایشگاه تحقیقاتی مایکروسافت همکاری می‌کند، راهی را کشف کرده که وقتی ما بازو، کف دست، انگشت‌ها یا شست را فشار می‌دهیم، پوست، اسکلت، و ماهیچه‌ها برای تولید صداهای قابل تشخیص ترکیب می‌شوند.


دستگاه استخوانی
این افراد بخش‌های مختلفی از ساعد و دست را مشخص کرده‌اند که در هنگام ضربه زدن، الگوهای صوتی خاصی را تولید می‌کنند. ردیاب صوتی نصب شده بر روی بازو دارای پنج پایه فیزوالکتریک است که هر یک برای پاسخ به دسته خاصی از فرکانس‌های امواج صوتی طراحی شده‌اند. ترکیبات مختلفی از حسگرها با توجه به مکان ضربه زدن بر روی بازو، با درجات مختلف ترکیب می‌شوند.


بیست داوطلب این سیستم را آزموده‌اند و اکثرشان معتقدند گردش میان آیکون‌ها بر روی بازو و ضربه زدن با انگشت برای به کار انداختن دستورات بسیار آسان است. محققان نیز معتقدند اسکین‌پوت با یک سری از اشارات بسیار خوب کار می‌کند، حتی زمانی که بدن در حال حرکت است.


این سیستم هم‌چنین قادر است از فناوری بی‌سیم مانند بلوتوپ برای ارسال فرمان به انواع وسایل از جمله تلفن‌ها، آی‌پادها و حتی رایانه‌ها بهره ببرد. محققان کار خود را در ماه آوریل/ فروردین، در نشست تعامل انسان و رایانه در آتالانتای جورجیا ارائه خواهند کرد.


کنترل بدن
پراناف میستری از آزمایشگاه رسانه در ام.آی.تی (انستیتو فناوری ماساچوست) هشدار داد کاربران باید بازوبندهای خود را بسیار دقیق نصب کنند تا پروژکتور همیشه در مکان مناسب ظاهر شود.

مایکل لیبشنر، مدیر آزمایشگاه خلاقیت‌های زیستی در دانشکده پزشکی بایلور نیز معتقد است اسکین‌پوت ایده‌ای موفق خواهد بود. وی گفت:« ایده استفاده از بدن به عنوان یک وسیله ورودی به نظر بسیار عملی می‌آید. وقتی که شما غرق یک بازی 3بعدی با استفاده از صفحه نمایشی نصب‌شده بر روی سر هستید، نمی‌توانید آن را کنار گذاشته و وقت خود را با دکمه‌های کنترل تلف کنید. این ایده همه چیز را بسیار آسان‌تر خواهد کرد.»


دوشنبه 9 فروردین 1389 ساعت 08:18  
 نظرات