در ۶ می ۱۹۳۷ کشتی هوایی عظیم ارتش آلمان در حالی که قصد فرود در لیکهورست نیوجرسی را داشت دچار حریق شد. در این حادثه ۳۵ نفر از سرنشینان و تعدادی از مردم روی زمین کشته شدند. و این در حالی است که از ۹۷ نفر خدمه و مسافران، ۶۲ نفر موفق شدند جان خود را نجات دهند. این حادثه دردناک توسط چندین و چند خبرنگار، عکاس و شبکه های تلویزیونی و رادیویی پوشش داده شد و در مقالات و روزنامه های مختلف سر و صدای زیادی به پا کرد. اخبار منتشر شده از این فاجعه، بی اعتمادی مردم نسبت به کشتی های هوایی را در پی داشت و باعث شد تا دورانشان به پایان رسد. هیندنبرگ با طولی در حدود ۲۴۵ متر از هیدروژن قابل اشتعال به عنوان سوخت پرواز استفاده می کرد و این مسئله عامل اصلی سوختنش بود، اما علت آتش سوزی اولیه ناشناخته باقی ماند. تصاویری که در این قسمت مشاهده خواهید کرد سال های آغازین هیندنبرگ در اقانوس اطلس و پایان غم انگیزش در ۷۷ سال پیش را شامل می شود.
هیندنبرگ، کشتی هوایی عظیم آلمان بر فراز منطقه منهتن در ۶ می ۱۹۳۷، ساعاتی بعد کشتی در منطقه لیکهورست نیوجرسی در آتش سوخت.
آشیانه بزرگ ساخت و ساز ارتش آلمان در Friedrichshafen. کارگران مشغول پاشیدن نوعی ماده شیمیایی برای استحکام پوشش پارچه ای قسمت انتهایی کشتی هوایی هستند.
اسکلت فولادی “LZ 129″، کشتی هوایی جدید آلمانی ها در دست ساخت و ساز. این کشتی بعد ها به یاد پاول فون هیندنبورگ رئیس جمعور سابق آلمان، هیندنبورگ نام گذاری شد.
در حال آزمایش های اولیه روی هیندنبورگ برای اطمینان از فرود نرم و راحت در لیکهورست نیوجرسی در تاریخ ۹ می ۱۹۳۶٫ در طی سال ۱۹۳۶، کشتی هوایی در حدود ۱۷ سفر روی اقیانوس اطلس انجام داد و در حدود ۲۶۰۰ مسافر را با سرعتی در حدود ۱۳۵ کیلومتر در ساعت جا به جا کرد. شرکت زپلین ساخت و ساز هیندنبورگ را از سال ۱۹۳۱ شروع کرد یعنی چندین سال قبل از انتصاب آدولف هیتلر به عنوان صدر اعظمی آلمان.
عکس رنگی از اتاق ناهار خوری هیندنبورگ.
هیندنبورگ در حال پرواز بر فراز بوستون ماساچوست در سال ۱۹۳۶٫ در سمت راست میتوانید هواپیمای کوچکی را مشاهده نمایید!
هواپیمای گارد ساحلی ایالات متحده در حال اسکورت هیندنبورگ برای فرود در لیکهورست نیوجرسی در پروازه سالانه خود بین Friedrichshafen و لیکهورست در سال ۱۹۳۶ است.
عکسی از غول عظیم هیندنبورگ در لیکهورست نیوجرسی. ماه می سال ۱۹۳۶٫ حلقه های المپیک برای ترویج بازی های المپیک تابستانی ۱۹۳۶ برلین روی بدنه کشتی نقاشی شده است.
نمایی از پشت کشتی هوایی هیندنبورگ در حال خروج از آشیانه نیرو هوایی ایالات متحده در نیوجرسی ۹ می ۱۹۳۶٫
پرواز کشتی هیندنبورگ از ایستگاه نیرو هوایی ایالات متحده بر فراز آسمان.
هیندنبورگ در حال عبور از ساختمان معروف امپایر استیت منهتن در تاریخ ۸ اوت ۱۹۳۶ به مقصد نیوجرسی.
آشپزخانه ای مدرن همراه با تجهیزات الکتریکی در هیندنبورگ. این عکس بدون تاریخ ارائه شده است.
نمایی از سالن هیندنبورگ که در آن مسافران را در حال مشاهده اطراف می بینیم.
هیندنبورگ بر فراز جزیره منهتن شهر نیویورک در تاریخ ۶ می ۱۹۳۷ تنها چند ساعت قبل از فاجعه نیوجرسی
بالن آلمانی هیندنبورگ، درست قبل از فرود در ایستگاه نیرو دریایی ایالات متحده در لیکهورست سقوط کرد.
در حدود ساعت ۷:۲۵ به وقت محلی، کشتی هوایی هیندنبورگ قبل از پهلو گرفتن در ایستگاه، از قسمت پشتی شروع به آتش گرفتن کرد. در اینجا حدود ۲۰۰ فوت از زمین ارتفاع داشت.
آتش سوزی خیلی سریع و در کمتر از یک دقیقه کل کشتی را فرا گرفت. این تصویر درست بین انفجار دوم و سوم و قبل از برخورد به زمین گرفته شده است.
گاز هیدروژن باعث سوختن قسمت عقب کشتی و سقوطش از آن قسمت شد. خدمه روی زمین در حال فرار از آتش هستند.
یکی از بازماندگان در حال نجات جان خود است.
خرابه های هیندنبورگ در لیکهورست نیوجرسی ۶ می ۱۹۳۷٫
آدولف فیشر، مکانیک کشتی هیندنبورگ در حال انتقال با آمبولانس به بیمارستان پل کیمبال در لیکوود نیوجرسی.
تعدادی از افراد نیرو هوایی آمریکا، لاشه کشتی هوایی را در روز پس از حادثه مورد برسی قرار می دهند.
دو مرد در داخل بدنه ی فلزی بجای مانده از کشتی هوایی هیندنبورگ.
مراسم تشییع جنازه ۲۸ آلمانی جان باخته در حادثه هیندنبورگ در شهر نیویورک ۱۱ می ۱۹۳۷٫ در حدود ۱۰٫۰۰۰ نفر از اعضای سازمان های آلمانی در این مراسم شرکت کردند.
برخی از خدمه باقی مانده ی کشتی بد شانس هیندنبورگ در ایستگاه هوایی نیوجرسی. رودلف سوتر، مهندس ارشد کشتی را در مرکز تصویر با کلاه سفید مشاهده میکنید. پشت او هاینریش کوبیس دستیارش قرار گرفته و افسر دیده بان سوم از راست با کلاه سیاه مشخص است. چندین نفر از اعضای خدمه کشتی با لباس تابستانه نیرو هوایی آمریکا (بدلیل سوختن لباس هایشان!) در تصویر قرار دارند.
نمای هوایی از لاشه بجای مانده از کشتی هوایی هیندنبورگ در نزدیکی آشیانه نیرو هوایی آمریکا در لیکهورست نیوجرسی ۷ می ۱۹۳۷٫